Unge hydrologer er en forening for de under 40 år med interesse for hydrologi. Foreningen ble startet januar 2020, og har som formål å bygge opp et kontaktskapende miljø gjennom blant annet faglige foredrag, sosiale treff og felteksperimenter.

Vi har en Facebook-side der vi legger ut interessante artikler, nyttig info og egne arrangement. Vi deler også ting der for Norsk hydrologiråd. https://www.facebook.com/ungehydrologer

Har du lyst til å bli medlem av Unge hydrologer kan du melde deg inn via innmeldingsskjema under. Medlemskontingent per nå er 50 kr for studenter og 200 kr for ikke-studenter. Kan betales via Vipps eller kontonummer (oppgitt i innmeldingsskjemaet). Merk betalingen med «Medlem «. Som medlem blir du automatisk registrert i Unge hydrologer sin e-post liste, og du kan delta gratis på våre arrangement eller du blir sponset deler av egenandelen.

Innmeldingsskjema Unge hydrologer: https://forms.gle/e6MYK9CYDwQ7F6J86

Styret består per juni 2023 av:

  • Irene Brox Nilsen (leder)
  • Agathe Alsaker Hopland (nestleder)

Unge hydrologer trenger flere medlemmer i styret for å overleve. Interessert? Ta kontakt med oss!

For å komme i kontakt med oss kan du sende e-post til ungehydrologer@gmail.com eller sende oss en melding via Messenger på Facebook.